MIM Challenge

My photo
Millorar el teu cos i la teva salut és qüestió de planificar bé el treball, ser constant en els entrenaments, menjar saludable i tenir una gran il.lusió per aconseguir els objectius que t'has proposats. Si encara no creus que això sigui possible segueix la nostra transformació en tan sols 28 dies!

10.3.09

Day 17 - Català

Aquest programa d’entrenament és un infern! Això és la guerraaaaa!!!
Només els més forts sobreviuran!





Per primera vegada en dues setmanes he hagut de dividir l’entrenament en dues parts. L’idea original era fer-lo tot al matí però desprès d’estar-me al gimnàs gairebé dues hores i quedar-me sense forces ni ganes de continuar, he decidit plegar i acabar-lo a la tarda.

Jo que deia que últimament els entrenos em semblaven fàcils... doncs m’he hagut de menjar les meves pròpies paraules amb patates!!!

L’entrenament estava format per supersèries d’espatlles i isquiotibials, un munt de sèries d’esquena, infinitat de supersèries de bíceps i tríceps i si això no era suficient al final un fotiment d’abdominals. Tot i portar aigua, figues seques, dàtils i ametlles per anar menjar i poder recuperar una mica d’energia entre sèrie i sèrie no n’hi ha hagut prou... he de reconèixer que avui l’entreno ha pogut amb mi.

Dieta:

Esmorzar: cereals finlandesos d’aquells raros de la Kaisa amb nous i maduixes
Snack: fruits secs
Dinar: amanida variada amb tonyina, arròs i pollastre, meló
Snack: fruits secs i batut
Sopar: patates i mongetes tendres, peix i pinya natural

No comments:

Post a Comment