MIM Challenge

My photo
Millorar el teu cos i la teva salut és qüestió de planificar bé el treball, ser constant en els entrenaments, menjar saludable i tenir una gran il.lusió per aconseguir els objectius que t'has proposats. Si encara no creus que això sigui possible segueix la nostra transformació en tan sols 28 dies!

3.3.09

Day 10 - Català

Un altre dia de patiment al gimnàs! Jo que em creia que tenia les cames fortes... Després de tots els exercicis de cames, que per variar s'han de fer amb una burrada de pes, l'entrenament s'ha acabat amb 4 sèries de 40 salts... dit així sembla fàcil però els he hagut de fer amb una banqueta sota el cul perquè quan arribava a l'últim ja no tenia ni forces per aguantar el pes del meu propi cos (millor caure de cul en una banqueta que a terra).




Dieta


Esmorzar: pa negre amb pernil de pavo
snack: batut de fruita amb fruits secs
Dinar: arròs amb pèsols, salmó i fromatge fresc amb melmelada de castanya
Snack: pera, pa negre amb pernil de pavo
Sopar: amanida variada amb tonyina, peix, mango

Day 10 - English

Double digits! Yes! Only 18 days to go. And best of all, finally I can see some results!

My bodyfat is down 1.5% from 20% to 18.5%. YES!!!!!!! GI Jane arms here I come!

The workout was a sweat-fest! The club was like a stinking steam room with NO ventilation so I was struggling. I don't do so well in heat and humidity. I had to take a lot of breaks today but I finished the grueling leg day with my pride intact. Squats and deadlifts went up today and I was able to do half of the lat raises with 2kg instead of the iny-miny 1kg dumbbells. I did almost lose my lunch during the huge sets of squat jumps. Definitely regretted the amount I ate for lunch... Lesson learned.

Today I also had music and I thought it would make a big difference but it didn't really. Plus I think I was making more noise because I couldn't hear myself with the ipod. Either that or I'm starting to look hot so people are staring. :)

Diet:
BF: quinoa and rye puffs, oats, raisins, nuts, with oat milk
Snack: pear, mandarine, walnuts
Lunch: veggie puree (pumpkin, carrot, onion, green bell pepper) with rice and peas, chicken and fish with tomato and onions (what a mix of left overs!)
Dinner: huge salad with lots of veggies, kalamata olives, avocado, cottage cheese, salmon, and this other white fish, super yummy mango for dessert