MIM Challenge

My photo
Millorar el teu cos i la teva salut és qüestió de planificar bé el treball, ser constant en els entrenaments, menjar saludable i tenir una gran il.lusió per aconseguir els objectius que t'has proposats. Si encara no creus que això sigui possible segueix la nostra transformació en tan sols 28 dies!

4.3.09

Day 11 - Català

Bé, ja tenim un altre dia a la butxaca. La veritat és que ho vaig passar molt malament la primera setmana. Ara muscularment ho estic tolerant força bé, on noto més la fatiga és a nivell psicològic. Per exemple, avui hem entrenat pectoral, bíceps i tríceps. L’últim dia que vam fer aquest entrenament no vaig poder acabar ni una de les sèries de 40 flexions. En cada sèrie vaig haver de posar els genolls a terra i semblava un musulmà resant a la meca. Avui he aconseguit fer la primera sèrie sense posar els genolls a terra… estic súper orgullòs ;) La fatiga ve per la part mental, aquests entrenaments tan llargs requereixen de molta motivació i voluntat sinó pots caure una mica en l’avorriment. Això és el què m’ha passat avui. Sort que demà toca un dia fácil, només 100 abdominals! Yippppiiiiiiii. Serà bufar i fer ampolles!







Dieta

Esmorzar: cereals finlandesos d’aquells raros de la Kaisa
Snack: torrada de pa de centeno amb pernil de pavo
Dinar: Macarrons de blat de moro amb tonyina i un tros de peix, fruita
Snack: iogurt amb compota de pera i avellanes
Sopar: amanida súper variada amb tonyina, peix i fruita amb iogurt

Day 11 - Pics and Measurements

XAVI










KAISA











Day 11 - English

Got to sleep 9 hours yet still lacked energy during the workout today. I think the daily workouts with no rest are getting to me a little. I'm getting mentally overtrained. Tomorrow will be almost a day off because we only have to do 100 windmills.

Today was chest, bis, and tris. I have definitely decided that biceps is my least favorite body part to work. Today the humiliation pushups were even worse because they were in a triple superset and I couldn't even finish one set of 40 on my knees...


Diet: rye & oat porridge made with an egg, hazelnut butter, and pear puree. Super good!
Snack: mandarine, rice cake with peanut butter and chestnut paste
Snack: almonds
Lunch: rye bread with tuna and cottage cheese, cherry tomatoes, pistaccios, rice cakes with chestnut paste
Snack: nuts, raisins
Dinner: salad, white fish, pear, quark with fig paste and hazelnuts

I think I might have over done it today with all the nuts... Good sources of healthy fats but also lots of calories.