MIM Challenge

My photo
Millorar el teu cos i la teva salut és qüestió de planificar bé el treball, ser constant en els entrenaments, menjar saludable i tenir una gran il.lusió per aconseguir els objectius que t'has proposats. Si encara no creus que això sigui possible segueix la nostra transformació en tan sols 28 dies!

15.3.09

Day 22 - Català

Ja només queda una setmana!

Avui per primera vegada he pogut entrenar sense presses. Fins i tot quan he acabat he tingut temps per prendre una mica el sol. El dia ha acompanyat i no he pogut resistir la temptació de banyar-me a l’aigua encara glaçada de l’estany. Per cert, ja ho vaig comentar una vegada, banyar-se en agua freda és un dels millors mètodes per recuperar-se d’una bona matxacada.

El resum de l’entrenament d’avui:






I cap a dinar a casa dels pares!...


Dieta:

Esmorzar: iogurt amb compota de fruites del bosc i avellanes
Snack: batut, fruits secs i una pera
Dinar: pèsols amb sofregit, peix al forn i pastis de formatge (aprovat per la dieta depurativa)
Sopar: amanida variada amb tonyina, remenat de carbaçó i pastis de formatge

Day 22 - Muscle in a Month

We are starting the last week tomorrow! Yes! And today I am feeling less thick and more defined. Let's see how the pictures and measurements turn out.

Today's workout was tough as usual: chest, bis, tris, core. This time the dreaded 4x40 cable curls were not part of the plan. Thank God! I've already counted how many more times we have to do those and we are down to just 1 more. We did however suffer through 120 barbell curls and 120 tricep extensions... AND the 4x40 pushups were part of today's torture and I am happy to say I am no longer doing humiliation pushups! Sweet! I could do all of them on my knees. :) I'm still not GI Jane enough to do them "manly" style (because they are after bench and flyes...). I am looking forward to testing myself after this overtraining business is done and seeing how many full pushups I can do as the new stronger me.


Diet:
BF: keifir with apple-cranberry puree and oats
Snack: rice and corn cakes with nut butters and berry puree
Lunch: delicious peas and carrots and onions, fish, green tea (I even said no to dessert!)
Snack: rye, rice, and corn cakes with nut butters and berry puree, 1/2 apple
Dinner: scrambled eggs, tuna, and veggies; apple sauce