MIM Challenge

My photo
Millorar el teu cos i la teva salut és qüestió de planificar bé el treball, ser constant en els entrenaments, menjar saludable i tenir una gran il.lusió per aconseguir els objectius que t'has proposats. Si encara no creus que això sigui possible segueix la nostra transformació en tan sols 28 dies!

22.2.09

Dia 1- Català

Avui la Kaisa I jo hem començat el compte enrere, tenim 28 dies per millorar els nostres cossos. Com? Sotmetent-los a entrenaments intensos i seguint una dieta extremadament saludable sense productes refinats, ni gluten i sense sucre!!! Aquest petits sacrificis ens han de permetre eliminar greix i estimular el creixement muscular. Estem segurs que tot aquest patiment valdrà la pena.Ara us podeu preguntar... què els hi ha picat per fer això? Doncs, la veritat és que estem participant en un projecte d’un dels millors entrenadors personals del Regne Unit, Dax Moy, que vol comercialitzar el seu sistema d’entrenament i necessita gent que faci els seus entrenaments per demostrar que funciona. Vosaltres sereu els testimonis de la nostra transformació i podreu jutjar si aquest programa d’entrenament intensiu funciona.

L’entrenament d’avui, tot i estar acostumats a fer exercici regularment, ens ha deixat fets caldo. No podem revelar els detalls dels entrenaments però us podem dir que hem maxacat pectoral, dorsals, lumbars, isquiotibials i abdominals. La kaisa ha tardat uns 65 minuts i jo uns 85 minuts (ja que he fet servir pesos més alts i necessitava una mica més de recuperació que ella). Un cop hem acabat ens hem hagut d’ajudar un a l’altre per baixar les escales i obrir la porta del cotxe!Després de l’entrenament hem anat a dinar a casa la meva mare, celebràvem l’aniversari de la Kaisa. Quan ha arribat el moment d’obrir els regals a la Kaisa encara li tremolaven els braços.



Ara només pensem a anar a dormir aviat i poder-nos recuperar per poder-hi tornar demà. Uffff!!!

No comments:

Post a Comment