MIM Challenge

My photo
Millorar el teu cos i la teva salut és qüestió de planificar bé el treball, ser constant en els entrenaments, menjar saludable i tenir una gran il.lusió per aconseguir els objectius que t'has proposats. Si encara no creus que això sigui possible segueix la nostra transformació en tan sols 28 dies!

28.2.09

Day 7 - Català

Avui ha estat un dia d'aquells que serveix d'excusa per no entrenar. M'he aixecat a les 7 del matí, a les 9:30 ja era a Barcelona on he estat fent un curs que ha durat fins a les 19:30 de la tarda. He arribat a Banyoles tard i cansat... excusa suficient per a molta gent per no entrenar. Tot i això he anat directament al club i resulta que el dissabte tanca a les 9 i quan hi he arribat ja estaba tancat... una altra excusa per no entrenar. No m'he donat per vençut i he acabat entrenant a fitness integral improvitzant pesos i modificant exercicis ja que no tenia les màquines per fer tots els exercicis.
Jo sempre dic que no tenir temps per entrenar és una excusa molt dolenta, tot depèn de les prioritats que es tenen. Si entrenar i millorar la salut és una prioritat sempre es pot trobar temps per fer alguna cosa.
Jo avui he entrenat de 10 pm a 11 pm tot i estar cansat i amb moltes ganes d'arribar a casa, sopar, dutxar-me i anar-me'n a dormir. Per mi entrenar era una cosa que havia de fer i l'he fet!


Recordeu, no tenir temps per fer una cosa és una excusa de mal pagador... tot depèn de les ganes que tinguis de fer-la :)

No comments:

Post a Comment